• logó,logókészítés,logótervezés
  • logotervezes,logótervezés,logó tervezés
  • arculattervezés,logó tervezés
  • logókészítés,arculat tervezés
  • logó készítés,arculattervezés
  • arculat tervezés,logókészítés
  • logotervezés,logótervezés

A LOGOTERVEZÉSRŐL


Egy cég logojának, emblémájának megtervezésénél fontos, hogy ne akarjunk egy egész történetet belesűríteni a logoba, hisz a logo lényege, hogy egy cég egyedi megkülönböztető jele. Nem kell, hogy mindent kiolvashassunk belőle a cégről. Az a fontos, hogy viszonylag egyszerű legyen, így azonnal felismerhető bármilyen helyzetben.

Céglogonkat leginkább kis méretben használjuk, hirdetésben, névjegykártyán, levélpapíron, tehát néhány cm-es méretben is ugyanúgy felismerhető kell legyen, mint egy óriásplakáton!


Logo tervezés - amit kínálunk:

Nem kínálunk előre megszabott csomagokat, minden Megrendelőnknek egyedi igényei és lehetőségei alapján kínálunk megoldást, így nem kell olyan csomagot kifizetnie, aminek egyes részeire nincs is szüksége!


Rövid határidőkkel dolgozunk, logoját néhány nap alatt megtervezzük.


Logo tervezésekor a Megrendelőnk szabhatja meg, hány grafikai tervezetből, logo variációból kívánja kiválasztani a számára megfelelőt. A Megrendelő előre megfogalmazott és szerződésbe foglalt igényei alapján tervezünk, kizárva az esetleges félreértéseket. Lehetőség van akár csak egy, két variációt is készíttetni, így nem kell feleslegesen több (3-5) variációt tartalmazó csomag árát kifizetni. Több variáció együttes rendelése esetén a jelenlegi 20 %-os kedvezményünkön kívül további kedvezményeket biztosítunk!

Terveinket egyenként mutatjuk be, így a Megrendelőnek lehetősége van munka közben beleszólni a tervezésbe, akár változtatni az elképzelésein. Van mód az utólagos módosításokra is, így biztosítjuk, hogy számára a leginkább megfelelő terméket kapja meg cégünktől.


Logoinkat vektorgrafikus .cdr és nagy felbontású .jpg/.png formátumban adjuk át, így nyomtatásban nés a weben is jó minőségben használható lesz!


Az alábbi képekre kattintva bemutatunk néhány logot azokkal a variációkkal együtt, amelyekből végül a Megrendelő kiválasztotta a végleges logoját:Példa arra, hogy készülhet a logonak több, eltérő bonyolultságú változata is, a megjelenítés céljától, helyétől és méretétől függően.Profizmust, igényességet árul el egy cégről az egységes és jól megtervezett arculatot tükröző weboldal, logo, névjegy, levélpapír, dosszié, üzleti prezentációs anyag… >>


Honlap design:

A legfontosabb a valóban esztétikai érzékről tanuskodó, lehetőleg egyszerű, nem a tartalom rovására menő grafikai megjelenés. Fontos az egyediség, az egyedi arculat, hisz ma már a legtöbb webdesign cég saját honlapja kialakításánál is felismerhetően sablont használ! Fontos a színek megfelelő kiválasztása, hisz fura eredményt érhetünk el rossz színválasztással. Figyelembe kell venni azt is, hogy a weblapot nem saját magunknak készíttetjük, hanem a reménybeli látogatóinknak, így a célközönségünk ízlésvilágának kell leginkább megfelelnünk. Egy letisztult, találó, jó ízlésről tanuskodó, igényes és egyedi arculatot tükröző honlappal nagyot nem tévedhetünk.